Currículum

Nascut a Barcelona el 23 de gener de 1965, viu a Valldoreix, Sant Cugat del Vallès (Barcelona), on té el seu estudi (ADOLF taller d'art) obert al públic.
Va estudiar a l'Escola d'Art de Sant Cugat del Vallès i es va graduar en procediments pictòrics a la "Llotja" de Barcelona. Estudis varis de fotografia i de gravat.
El 1987 crea el terme "Art Seqüencial" per a denominar un cert tipus d'obres que contenen seriacions d'imatges, i realitza la seva primera exposició individual.
La seva obra es divideix en 9 àmbits diferenciats, tal i com podeu veure en aquesta web: Pintura - Dibuix - Gravat - Fotografia - Ex-libris - Llibres d'artista - Il·lustració - Disseny - Poesia. Les seqüències són presents a tots els àmbits.
Ha realitzat més de 150 exposicions entre col·lectives i individuals a diverses galeries d'art i altres espais expositius de Sant Cugat, Barcelona, Catalunya, España, Anglaterra, Itàlia, Japó...
Ha realitzat més de 350 retrats a llapis o oli.
Membre fundador de l'associació d'artistes FIRART de Sant Cugat (1994), Soci de l'ACE (Associació Catalana d'Exlibristes) (1999), Òmnium, Grup Foto Sant Cugat, etc.

 

 

ACTIVITATS ARTÍSTIQUES MÉS DESTACADES

(Les més importants estan en negreta)
(Les paraules subratllades mostren una imatge relacionada o un enllaç, que s'obriran en una altra finestra)