25a visita guiada a l'ADOLF taller d'art. Festa Major de Valldoreix 2023

www.adolf.cat
art@ADOLF.cat
Avís legal


Diumenge 17 de setembre de 2023 a les 12 hores
Totes les fotos: Anna FrancésExplicant tècniques de dibuix i pintura: llapis sobre paper, sobre fusta o tela. Pastel, carbonet. Punta de plata. Oli sobre tela, sobre fusta, sobre sorra, sobre marbre. Aquarel·la sobre paper (les reserves), la tinta xinesa, etc.
Explicant el tema dels retrats, que ja en porto més de 750. I les caricatures. Quins personatges faig i per què.
L'art seqüencial.

Parlant del dibuix urbà, del natural.


 

Explicant la tècnica del rascat en aquarel·la.
Explicant la tècnica del gravat a l'aiguafort: les planxes, els burins, l'àcid, l'entintat, el netejat, la numeració, etc.


Ensenyant els llibres d'artista. Llibres d'apunts, llibres modificats, llibres objecte. Els visitants els poden tocar tots.

Passem als llibres objecte amb figures de modelisme. Un tipus d'obra únic que només faig jo (que jo sàpiga!)
Mostro l'espai amb els 10 diorames artístics que he fet fins ara, dedicats a poetes i poeteses, i que en faig un cada any. També és un tipus d'obra exclusiu meu, i que no està en venda.

Passem al menjador de casa, on tinc la sèrie "Retrats d'Ariadna". 21 retrats anuals de la meva filla, mes un retrat amb hores de vida, i un altre als 6 mesos. Total: 23 retrats de diferents tècniques, que evidentment tampoc estan en venda.

I foto de grup al taller. Un grup molt interessat, que va preguntar força i va ser molt agraït de poder venir a la visita.
Hi havien 5 alumnes de Pou d'art, 2 exalumnes, 3 pintores de FIRART, la pianista i artista Glòria Corrons, la violinista Birgit Euler, el Vocal de l'EMD de Valldoreix Ramon Segura, i la resta es va assabentar pel programa de Festa Major.
Moltes gràcies a totes per venir!!!!