Tallers de dibuix, pintura, i més...
(Plana actualitzada el 13 de setembre de 2016)
Benvolguts alumnes, o futurs alumnes, aquí teniu tota la informació sobre els cursos de dibuix, pintura, i altres mitjans, que realitzo des de 1995.
Aquest any em podreu trobar a Sant Cugat del Vallès, Bellaterra, o al vostre domicili.

La majoria d'aquests cursos són d'octubre a juny, amb els periodes de vacances escolars (Nadal, Setmana Santa), de dues hores setmanals, a partir dels 12 anys, i impartits en català.

Per als tallers de dibuix i pintura hi ha dos nivells diferents:

El curs de Dibuix i Pintura és de nivell Inicial, i és vàlid tant per aquelles persones que mai han dibuixat o pintat, com per a les que ja tenen unes nocions bàsiques i volen millorar la seva tècnica des de la base del dibuix. Començem dibuixant amb llapis i carbó durant el primer trimestre, per acabar pintant a l'oli a partir del mes de gener.
Practiquem la medició de proporcions i inclinacions, una mica de perspectiva cònica, el dibuix de retentiva, el traç, la composició, la teoria del color i el cercle cromàtic, les proporcions de la figura humana i de la cara, la natura morta, el dibuix del natural, i la pintura a l'aire lliure si el temps i l'horari del grup ho permet.


En el curs de Pintura, de nivell "Avançat", els mateixos alumnes són els que es busquen els temes a treballar, ja sigui del natural o a partir de fotografies realitzades per ells mateixos, i sempre amb l'assessorament del professor. Segons l'alumne s'augmenta la dificultat del tema i la mida de la tela o es treballa amb altres suports com la fusta, o amb bases de sorra o pols de marbre, o amb altres eines com l'espàtula.
El professor fomenta que els mateixos alumnes realitzin les fotografies que serveixin d'inspiració a les futures pintures, i es donen consells bàsics de fotografia i tractament d'imatge. Es dóna molta importància a la composició de les obres, intentant millorar alhora la tècnica i l'estil personal. La majoria d'alumnes treballen amb pintura a l'oli però, lliurement, poden també optar per fer només dibuix o altres tècniques com aquarel·la o acrílic.
De tant en tant el Pou d'Art organitza alguna sortida cultural en dies festius, oberta a alumnes i família, i també, eventualment, es fa alguna sortida ràpida en l'horari de classe a alguna galeria propera.

 


L'Adolf també imparteix tallers de Còmic i Il·lustració. Aquest any torno a tenir dos grups d'una hora i mitja cadascun, per a nois i noies de 10 a 16 anys, on es dibuixen els personatges més coneguts del còmic internacional, del manga, l'anime, la televisió o els videojocs. Aprenem a dibuixar, entintar i acolorir, a fer vinyetes, bafarades, explicar històries curtes i a crear algun personatge.

 

 


TALLERS d'ADOLF a POU D'ART curs 2016-2017

Dia
Nom del curs
Nivell
Horari
Preu
Estat
DILLUNS
Còmic i il·lustració
de 10 a 16 anys
18-19'30 hores
145€ trimestre
(material inclòs)
Inici: 3 d'octubre
DILLUNS
Pintura
Avançat
19'30-21'30 hores
148€ trimestre
(no inclou els materials)
Inici: 3 d'octubre
DIMARTS
Pintura
Avançat
17'30-19'30
148€ trimestre
(no inclou els materials)
Inici: 4 d'octubre
DIMARTS
Dibuix i Pintura
Inicial
19'30-21'30
148€ trimestre
(no inclou els materials)
Inici: 4 d'octubre
DIMECRES
Còmic i il·lustració
de 10 a 16
anys
18-19'30 hores
145€ trimestre
(material inclòs)
Inici: 5
d'octubre
DIMECRES
Pintura
Avançat
19'30-21'30
148€ trimestre
(no inclou els materials)
Inici: 5 d'octubre
DIJOUS
Pintura
Avançat
19'30-21'30
148€ trimestre
(no inclou els materials)
Inici: 6 d'octubre

DVENDRES

Pintura
Avançat
17'30-19'30
148€ trimestre
(no inclou els materials)
Inici: 7 d'octubre

El preu de la matrícula anual del curs 2016-17 és de 45€ i pels alumnes del curs anterior de 35€.

Pels cursos a Pou d'ART cal anar al carrer Balmes 35 de Sant Cugat del Vallès en l'horari del taller. També es pot formalitzar la fitxa per telèfon: 93 590 60 86, o mitjançant la fitxa d'inscripció que hi ha a la plana web del taller, clicant AQUÍ.

Us agrairia que si esteu interessats en algun dels cursets us apuntéssiu al més aviat possible per evitar que quedeu fora dels grups, i si coneixeu algú que li pugui interessar aquesta informació, li feu arribar l'adreça d'aquesta plana.
Moltes gràcies!


TALLER de PINTURA a BELLATERRA

Cada dimarts pel matí, de 9'30 a 13'30 hores, a la Sala de l'EMD de Bellaterra. D'octubre de 2016 a juny de 2017. Places disponibles.
Classes de dibuix i de pintura. Model de tant en tant. Sortides a exposicions. Dibuix a l'aire lliure quan el temps ho permet.
Exposició de fi de curs, i publicació d'un calendari anual amb les obres dels alumnes.

 


Classes particulars a domicili, adaptades a cada alumne

DIBUIX: llapis, carbonet, pastel, sanguina, pols de grafit, punta de plata...; perspectiva cònica, encaix, apunts, retrats, figura...; preparació per a la prova d'accès a l'Escola d'Art de Sant Cugat, preparació per a l'ingrés a la Facultat de Belles Arts, preparació per a examens de dibuix de la Facultat d'Arquitectura...

PINTURA: oli, aquarel·la, acrílic...; sobre tela, paper, fusta, sorra...; preparació de diferents suports; cercle cromàtic i teoria del color, natura morta, paisatge del natural, figura, retrat...

GRAVAT: aiguafort, aiguatinta, punta seca, estampació...

FOTOGRAFIA APLICADA A L'ARTISTA: analògica o digital, composició, tècnica, fotografia de quadres...

INFORMÀTICA APLICADA A L'ARTISTA: tractament d'imatges amb Photoshop, disseny web amb Dreamweaver, maquetació amb InDesign...

Per a 1, 2 o 3 persones.
Preu per hora: 25€
(dins el terme de Sant Cugat del Vallès)
Cal que em truqueu al 630 210 622 per concretar les disponibilitats horàries.

Si teniu alguna pregunta no dubteu a trucar-me al 630 210 622. Moltes gràcies per tot, i fins aviat.