Fidelitat al Retrat:
Pintura, Dibuix, Gravat

Notícies (en ordre cronològic)

 

Adolf exposa a Capellades la mostra 'Fidelitat al retrat'
cugat.cat - Ràdio Sant Cugat - Cultura


Moment de l'acte d'inauguració
de la mostra a Capellades

L'artista santcugatenc Adolf ha inaugurat a Capellades, a l'Anoia, una exposició de retrats. La mostra, titulada 'Fidelitat al retrat', inclou una quarantena de peces entre les quals hi ha retrats d'actors i actrius del cinema clàssic.

L'exposició, inaugurada aquest diumenge a Les Voltes Casa Bas de Capellades, és la primera que recull la feina de retratista d'Adolf amb tanta varietat de tècniques. S'hi poden veure pintures, gravats i dibuixos, la meitat de les quals no s'havien exposat mai.

 

La mostra presenta una desena de retrats d'actors i actrius del cinema clàssic, com Sean Connery i Paul Newman, i nou obres que reprodueixen l'evolució física de la filla de l'artista. Com a curiositat, a l'exposició també s'hi pot veure un retrat de l'actriu Dolo Beltran que apareixerà properament a la sèrie de TV3 'Infidels'.

L'exposició 'Fidelitat al retrat' d'Adolf es pot visitar a Capellades fins el 12 de juliol.


Miquel Herrada
Notícia difosa el 25/jun/09

 

Cultura: Adolf inaugura una nova exposició individual: 'Fidelitat al Retrat: pintura, dibuix i gravat'
eleminds - elements de comunicació


Fidelitat al Retrat: Pintura, Dibuix, Gravat

L'artista santcugatenc Adolf acaba d'inaugurar la seva darrera exposició individual, que té lloc a Les Voltes Cas Bas, a Capellades. És el primer cop que Adolf fa una exposició de retrats amb aquesta varietat de mitjans: Pintura, Dibuix i Gravat. S'hi poden veure retrats amb totes aquestes tècniques: pintures a l'oli sobre tela, cartró, fusta o sorra; aquarel·la sobre paper, llapis sobre paper, fusta o tela, llapis de color, pols de grafit, carbonet, punta de plata; gravats a l'aiguafort, aiguatinta, punta seca, burí... En total són més de 40 obres, la meitat de les quals no han estat exposades mai. D'altra banda, en el capítol de la sèrie "Infidels", de TV3, que s'emetrà el proper 25 de juny, està previst que aparegui el taller de l'ADOLF, i l'apunt al carbonet que va fer de la Dolo Beltran, i que estarà exposat a Capellades.

Visita l'exposició

L'exposició al Facebook

Com anar de Sant Cugat a Capellades

 

Diari de Sant Cugat, 26 de juny de 2009