TOT 596 - 27 / 12 / 97 

actualitat

Adolf presenta les seves portes i finestres

Autoritats, artistes, amants de l'art i públic en general van omplir la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Sant Cugat el 18 de desembre passat per assistir a l'acte inaugural de la retrospectiva de l'artista santcugatenc Adolf. Aquest acte va ser presidit per la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Ponsa, en absència de l'alcalde Joan Aymerich. L'artista va convidar tothom a llegir amb atenció el catàleg de l'exposició perquè els nervis, va confessar obertament, l'impedien de dir res coherent. Va agrair l'assistència de tothom, la col.laboració de les persones que han cedit les seves obres per exposar-les i el suport de l'Ajuntament. Àngels Ponsa va destacar la trajectòria d'Adolf i el va encoratjar a continuar treballant en la mateixa línia.
 


L'exposició també es pot consultar a través d'internet (http://www.redestb.es/personal/adolf)

 


art

ADOLF, 10 ANYS DE REALISME, HIPERREALISME I ALGUNES SEQÜÈNCIES
Fins al 18 de gener, a la Casa de Cultura

Amb aquesta exposició, Adolf vol commemorar tres coses: la primera, celebrar els 10 anys de la primera exposició individual. La segona, celebrar els 10 anys que fa que crea obres de caire realista. I la tercera, celebrar els 10 anys de la creació de la denominació Art Seqüencial.
El terme Art Seqüencial el va inventar per classificar d'alguna manera les obres realitzades en seriacions d'imatges dins el mateix quadre. Aquest tipus d'obres sempre han existit en el Romànic, en el Pop-Art, en els còmics, en les auques, etc., i actualment hi ha uns quants artistes de diferents estils i tècniques que utilitzen la seriació en la seva obra.
Amb aquestes obres (tots els quadres estan treballats a l'oli o amb els llapis), Adolf pretén que l'espectador s'introdueixi amb la seva imaginació dins de les cases pintades, que intentin obrir mentalment les portes i descobreixin altres coses que estan ocultes.